Poštovani  članovi i simpatizeri, dragi birači,

u nedjelju 4. lipnja 2017. je drugi krug lokalnih izbora na kojima se biraju kandidati za župane i gradonačelnike gdje nije pala odluka u prvom krugu. Pozivamo vas da izađete na birališta i po vlastitoj savjeti popunite glasački listić. Na vama je hoćete li nekima od kandidata dati glas ili ćete vaš listić učiniti nevažećim. Svjedoci smo da je u prvom krugu bilo pojava da je netko drugi glasovao umjesto birača na popisu. Zato je važno da izađete i spriječite tu krađu.

Kao što znate u drugom krugu se vodi bitka uglavnom između HDZ-a i SDP-a koji su svojim dosadašnjim vođenjem politike donijeli brojne krive odluke  na štetu hrvatskog naroda i Hrvatske općenito, a u korist pojedinaca. Naš načelni stav je da se u tu iluziju borbe za  promjene nećemo miješati podupirući bilo kojeg  kandidata iz redova HDZ ili SDP, a vi imate pravo na slobodu izbora što ćete  učiniti s vašim glasom, tj. listićem.

Za vas koji ste nas tražili preporuku možemo reći da vam svakako preporučujemo da izađete. Nemojte bojkotirati izbore! Pozivamo vas da glasujete protiv kandidata HDZ-a i  SDP-a i njihovih koalicijskih partnera  birajući kandidate neke treće opcije gdje od imate takvu mogućnost. Neki od nezavisnih kandidata koje vam preporučujemo su Davor Petračić iz Karlovca, Ivica Dadović iz MartinskeVesi, Mario Rajn iz Križevaca, Dario Zurovec iz Svete Nedjelje i neki drugi nezavisni kandidati koji su u drugom krugu.

Pravo da birate i da budete birani je vaše ustavno pravo. Nemojte ga prokockati! I nebavljenje politikom je politika. Tad vam drugi kroje vašu sudbinu.  Zato izađite na izbore i postupite po savjesti!

Slobodna Hrvatska